fbpx

To encourage interaction and creativity Hartpury University converted into a student social study zone its old indoor sports hall. The Gloucestershire based university and college, which specialises in agriculture, animal, equine, sports and veterinary nursing, had wanted to transform its old sports hall into a thriving collaborative environment for some time and brought in interior design specialists, Cobus, to carry out the challenging renovation.The family-run company, based in Gloucester, which has been installing learning spaces to suit different educational environments for over 40 years, was tasked with creating a modern, design-led area, that moved away from the traditional corporate design.To achieve this, Cobus installed a range of colourful Fatboy beanbags, Interstuhl stools and Senator Trillipse chairs across the large area, ensuring a social atmosphere would be fostered amongst the students.

The project threw up a few challenges, however, with the team tasked at completing the audacious project in just two days with a set budget.Headed up by Managing Director Lloyd Coldrick, the experienced team have been designing and fitting interiors for businesses of all sizes across the UK for more than 40 years, from classrooms and science labs to factory canteens and open-plan offices, as well as everything in between.Cobus offer a ‘turnkey’ service that takes clients from the initial design consultation, right through to installation and ongoing aftercare. The company’s core values help it to create inspiring spaces; interiors that help people live, learn and work more successfully, as well as stay happier and healthier while they do it.